Honlapunk
kiskunviz.hu
Ügyfélszolgálat
+36 20 9 421 622
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9 421 622

Kérelem részszámla felfüggesztéséről

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező
Kérelem részszámla felfüggesztéséről
Kérem, hogy tulajdonomat képező Fogyasztási hely* alatti ingatlan víziközmű-szolgáltatására a továbbiakban a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. a víziközmű-szolgáltatási igény újraindulásáig ne készítsen szolgáltatási részszámlát.

Kérésem elfogadása esetén vállalom, hogy az elszámoló számla készítését megelőző – mérőállás bejelentését lehetővé tevő – időszakokban az aktuális vízmérő állást/állásokat a víziközmű-szolgáltató felé bejelentem.

Tudomásul veszem, hogy az elszámoló számla – víziközmű-szolgáltatástól függetlenül – tartalmazza az aktuális időszakra vonatkozó alapdíjat is.

Vállalom továbbá, hogy amennyiben a kérelem oka megszűnik, illetve a fenti felhasználó helyen ismételten víziközmű-szolgáltatási igény jelentkezik, úgy azt a változás időpontját követő nyolc napon belül a víziközmű-szolgáltatónak írásban bejelentem. (Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. 6400 Kiskunhalas, Kőrösi út 5.)

Felelősségem tudatában kijelentem, hogy a kérelemben foglaltak a valóságnak megfelelnek, a víziközmű-szolgáltató képviselője számára az ellenőrzést, igény esetén lehetővé teszem.

A KISKUNVÍZ Kft. szerződéses partnereként nyilatkozom:

A KISKUNVÍZ Kft. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint, valamint a „AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE„ szerint, az Önkéntes hozzájárulásom alapján kerül sor.

Ezen adatok tekintetében ahhoz járulok hozzá, hogy az adatokat a KISKUNVÍZ Kft. tárolja és az on-line ügyfélszolgálat biztosítása céljából is kezelje.

Az adatvédelmi tájékoztatókat itt tekintheti meg: Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

Vissza