Honlapunk
kiskunviz.hu
Ügyfélszolgálat
+36 20 9 421 622
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9 421 622

Részletfizetési kedvezmény igénylése

RÉSZLETFIZETÉSI KÉRELEM A házi ivóvízhálózaton keletkezett rejtett csőtörés,
szerelvény meghibásodás miatti vízveszteség esetén.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Tájékoztatjuk, hogy Üzletszabályzatunknak megfelelően az egyes részletek összege minimum 10.000,- Ft lehet, a hátralék részletekben való megfizetésének maximális ideje 6 hónap lehet.

Az űrlap kitöltésével tudomásul veszem, hogy a kitöltött és beküldött űrlapban rögzítettek bármelyikének elmulasztása, vagy az aktuális szolgáltatási díj kifizetés megtagadása a víziközmű szolgáltatás korlátozását vonja maga után. Ennek következtében a részletfizetési kedvezmény elvesztésre kerül, és a teljes tartozás összege válik esedékessé, melynek beszedése érdekében a szolgáltató jogi úton eljár.

Tudomásul veszem továbbá, hogy a víziközmű szolgáltatást ezt követően csak a díjhátralék (tőke, kamat, ügyintézési költség) teljes rendezése, valamint a ki- és visszakapcsolási költség megfizetése után állítja helyre az üzemeltető.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Részletfizetés időtartama:

A KISKUNVÍZ Kft. szerződéses partnereként nyilatkozom:

A KISKUNVÍZ Kft. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint, valamint a „AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE„ szerint, az Önkéntes hozzájárulásom alapján kerül sor.

Ezen adatok tekintetében ahhoz járulok hozzá, hogy az adatokat a KISKUNVÍZ Kft. tárolja és az on-line ügyfélszolgálat biztosítása céljából is kezelje.

Az adatvédelmi tájékoztatókat itt tekintheti meg: Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

Vissza